A acoperit salteaua patului cu bicarbonat de sodiu. Motivul pentru care face acest lucru te va pune pe ganduri

0 59

Se spune ca ne petrecem aproximativ un sfert din viata in pat, de aceea e important sa ne gandim la intretinerea si curatarea saltelei.
Cei de la Little Things au descoperit un tutorial in care sunt prezentate metode simple, sigure si naturale prin care salteaua patului poate fi mentinuta curata.

Realizatoarea materialului video, Melissa Maker, este preocupata de curatenia caminului sau, motiv pentru care a cautat numeroase solutii rapid pentru intretinerea casei.

Urmarind videoclipul de mai jos vei afla informatii pretioase despre modul in care trebuie intretinute saltelele de pat. Din pacate, aceste obiecte atat de utile pentru relaxare si odihna stocheaza pe suprafata si in interiorul lor o multime de praf, acarieni sau alte urme de murdarie.

Pentru a curata si improspata salteaua patului avem nevoie de un ingredient existent in bucataria oricarei case: bicarbonatul de sodiu. Tot ce trebuie sa faci este „sa pudrezi” suprafata saltelei cu un praf de bicarbonat si sa adaugi cateva picaturi de uleiuri esentiale. Aceasta combinatie elimina mirosurile neplacute.

Important de retinut: salteaua trebuie aspirata frecvent pentru e elimena praful si utilizata atat pe o parte, cat si pe cealalta.

httpss://www.youtube.com/watch?v=_t7fWxgVkcE

Recomandari