8 drumuri uimitoare care îți vor tăia respirația

0 24

Blocajele rutiere, naveta zilnică spre muncă, toate aceste aspecte reușesc să ne streseze în fiecare zi și din păcate își pun amprenta față de noi într-un mod negativ. De cele mai multe ori, atunci când conducem nu ne simțim la fel precum în reclamele pe care le vedem la televizor, cu drumuri lungi și liniștite și relaxare completă.

 

Dacă visezi la a-ți lua rucsacul în spate într-o zi, să îți umpli rezervorul de la mașină și să vezi unde te poartă vântu, atunci este momentul potrivit să faci o călătorie lungă la care de mult ai visat. Totuși, încotro să te îndrepți pentru a te bucura de cele mai frumoase priveliști?

 

Noi suntem aici pentru a te ajuta, de aceea, am creat această listă cu drumuri spectaculoase pe care ar trebui să le străbați măcar o dată în viața ta.

1. Drumul Great Ocean, Australia

Ruta de 243 de kilometri beneficiază de tot ceea ce îți dorești: priveliști spectaculoase, o șosea largă și chiar poți observa din când în când câte un cangur sau doi pe parcursul călătoriei.

2. Autostrada Alaska, Canada — Alaska

Dacă gândul de a călători pe un drum muntos și pe parcursul căruia ai putea să vezi câțiva urși grizzly te încântă peste măsură, vei fi încântat să te bucuri de priveliști uimitoare și de lacuri senzaționale pe lângă care vei trece pe această autostradă.

3. Drumul Romantic, Germania

Dacă te încântă să parcurgi un drum de țară exact ca într-un basm, atunci mergi spre Germania. Această rută mitică incredibilă te va duce către orașele medievale și pajiștile încântătoare.

4. Drumul Atlantic Ocean, Norvegia

Poate nu ai auzit de acesta, dar această rută costală uimitoare care te duce către celebrul Pod Storseisundet este una dintre cele mai cunoscute și preferate pentru cei cărora le place să călătorească cu  mașina.

5. Autostrada Karakoram, Pakistan

Acest drum este cea mai înalt pavată rută internațională din lume, conectând China de vest și Pakistanul. Punctul de atracție al acestui drum este chiar granița dintre cele două state ce are o înălțime de 4 800 metri.

6. Drumul North Coast 500, Scoția

Acest relativ novice în ale drumurilor cu peisaje senzaționale le oferă celor care îi străbat cele 500 de mile (804 kilometri) o parte din sufletul Scoției sub forma castelelor de basm, plajelor nisipoase și ruinelor atmosferice.

7. Drumul Ring, Islanda

De multe ori și justificat numit „Drumul suprem”, acesta oferă peisaje ale Islandei pe acre nu le vei uita niciodată: vulcani, fiorduri și piscine geotermale, toate acestea pot fi văzute doar în această regiune.

8.Autostrada trans-Anzi, Chile-Argentina

Trecând prin două țării spectaculoase, acest drum senzațional de 363 kilometri se extinde din Santiago, Chile până în Mendoza, Argentina, așa că nu uita să îți iei pașaportul cu tine.

Recomandari