7 motive pentru care trebuie să mergi la mitingul de susținere pentru polițistul Marian Godina. „Vrem o Românie normală, cu oameni care sa isi faca treaba fara frica de repercusiuni, mai ales daca si-au făcut-o corect”

0 49

Polițistul Marian Godina a avut curajul să demaște ilegalitățile comise de șefii săi. Pemtru asta, sistemul îl vrea zdrobit. Sindicatul polițiștilor din Dolj a anunțat că luni se deplasează la Brașov pentru un miting de susținere a polițistului dar și pentru a protesta împotriva conducerii locale a Poliției. Politistii au umor sunt alături de Godina și cer demisia chestorului Aron Ioan.

De ce ar trebui să mergi și tu la protestul polițiștilor?

1. Trebuie stopat PCR sistemul de pile, cunoștințe și relații. Directoarea de la Crucea Roșie Brașov s-a supărat că polițistul Marian Godina a suspendat permisul unui apropiat al acestia. Directoarea a dat fuguța buzna în biroul șefilor poliției și a cerut anchetarea lui Godina. Șefii s-au executat și doar intervenția de urgență a unei echipe de control de la București a făcut ca polițistul să renunțe la demisie în urma presiunii șefilor.

2. Polițistul chiar vrea să schimbe sistemul. „Când am scris cartea FLASH-URI DIN SENS OPUS, mi-am propus să schimb acest sistem şi o voi face.Voi merge până la capăt. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături!”

3. Pentru că un șef de poliție nu are dreptul să vorbească așa despre cetățenii pe care trebuie să-i apere: „Cine îşi pierde timpul să îţi citească ţie mizeriile? Îţi zic eu cine. Cefe late şi oameni fără carte, că un om serios nu citeşte aşa ceva”

4. Pentru că un șef de poliție nu are voie să vorbeasc unui subaltern așa: „Tu când citeşti comentariile ăstora, te exciţi? Uite ce te întreb eu… dar tu fii sincer! De câte ori ai citit comentariul ăsta de la asta, de zici tu că e scriitoare? Eu zic că l-ai citit de foarte multe ori acasă. Ia fii sincer, te masturbezi când citeşti comentarii de la femei?”

5.  Sindicatul Național al Agenților de Poliție acuză că în campusul universitar Brașov, șeful poliției si-a permis, împreună cu administratorul să monteze camere de supraveghere video si micofoane, să urmareasca studentii fara drept si chiar sa exercite presiuni asupra unor studente pe baza inregistrarilor.

6. Costin Stoica, colegul polițistului Godina: „Vrem o Românie normală, cu oameni care sa isi faca treaba fara frica de repercusiuni, mai ales daca si-au făcut-o corect”

7. Eu sunt Stefan DONE, politist in cadrul I.P.J. Braila si am hotarat sa nu mai suport marsaviile din sistem.

Mitinugul are loc luni, 22 februarie de la ora 13:00 în fața IPJ Brașov.

Recomandari