Are 22 de ani și o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TÂNĂR MILIONAR din România

0 51

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani și este cel mai tânăr milionar din România, cu o avere estimată la 21-22 de milioane de euro.

Potrivit ediţiei din acest an a topului „300 cei mai bogaţi români“ realizat de „Capital“, tânărul se află pe locul 279, informează Adevarul.ro.

Vlad Alexandru Cristescu este acţionarul majoritar al firmei Libri Events, cu obiect de activitate „activităţi generale de curăţenie interioară a clădirilor“. Până în 2014, firma avea ca obiect de activitate „activităţi ale bazelor sportive“.

Potrivit „Capital“, firma a câştigat milioane de euro dintr-un contract de prestare a serviciilor de curăţenie pentru Metrorex şi din alte contracte cu alte instituţii.

În 2010, firma, care atunci avea ca obiect de activitate “activităţi ale bazelor sportive”, înregistra o cifră de afaceri de 1,34 milioane de lei şi un profit de 90.500 de lei, rezultate obţinute cu 9 angajaţi.

În 2015 însă, firma, al cărei obiect de activitate este acum “activităţi generale de curăţenie interioară a clădirilor”, înregistra o cifră de afaceri de 126 de milioane de lei şi un profit de 13,2 milioane de lei, obţinuţi cu 401 angajaţi.

Recomandari