113 ani de închisoare pentru un roman care si-a lasat cele 2 fiice insarcinate de 15 si respectiv 16 ani

Românul care şi-a lăsat cele două fiice, de 15 şi 16 ani, însărcinate a fost condamnat la 113 ani de închisoare, în Spania. El nu mai are nicio cale de atac la această decizie.

Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat condamnarea de 112,5 ani de închisoare pentru Petrică C., pentru  agresiune sexuală și de abuz împotriva celor două fiice ale sale, între 2015 și 2017. Cele două copile aveau 15 şi 16 ani şi amblele au făcut întreruperi de sarcină.

În hotărârea sa, Înalta Curte respinge recursul condamnatului și confirmă în totalitate decizia din 5 iulie 2018 a celei de-a Patra Secții Penale a Curții Provinciale, care l-a găsit pe român vinovat de opt infracțiuni de agresiune sexuală, cinci dintre ele  contra uneia dintre cele două fete și trei asupra celei de-a doua. De asemenea, a fost găsit vinovat de alte cinci agresiuni asupra soţiei.

De asemenea, românul a fost decăzut din toate drepturile părinteşti şi obligat să achite câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fiice.

Bătute şi agresate, fiicele românului, victime fără apărare

Bărbatul şi-a supus fiicele unor atacuri sălbatice, le-a violat în mai multe rânduri, le-a bătut şi le obliga să doarmă împreună cu el. A lovit-o repetat pe soţia sa pentru a nu se opune abuzurilor asupra copilelor.

Acestea au depus plângere şi au cerut ajutor abia când au rămas însărcinate. Ambele au mers la doctor pentru întrerupere de sarcină în acelaşi timp şi astfel medicii au alertat poliţia.

Românul a fost arestat în 2017, judecat şi condamnat şi practic îşi va petrece restul vieţii în închisoare.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More