Vesti ingrijoratoare despre Ion Iliescu! Anuntul facut de sotia lui

1446

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a lipsit astazi pentru prima data, dupa multi ani, de la parada de 1 decembrie.

Potrivit sotiei sale, acesta nu se simte bine din cauza unei entorse pe care a suferit-o recent.

Pe langa Ion Iliescu, de la parada militara au mai lipsit seful PSD, Liviu Dragnea, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

In tribuna oficiala au putut fi vazuti premierul Mihai Tudose, mai multi ministri, intre care Carmen Dan, fostii presedinti Emil Constantinescu si Traian Basescu, presedintele CCR, Valer Dorneanu, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, procurorul general, Augustin Lazar, fostul premier Victor Ponta, liderii PNL Ludovic Orban si Catalin Predoiu.

Citeste si:

Ion Iliescu a lipsit de la Parada Militară de Ziua Națională, pentru prima dată. De ce nu a participat la evenimentul de la Arcul de Triumf.

Surpriză neaşteptată la parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie!

Pentru prima dată, fostul preşedinte Ion Iliescu a lipsit din tribuna oficială, de Ziua Naţională a României.

Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României a început la ora 11.00, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, iar la eveniment au participat aproximativ 3.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne și Serviciul Român de Informaţii, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, şi militari din mai multe ţări aliate sau partenere.

La eveniment, alături de şeful statului, Klaus Iohannis, au fost prezenţi foştii preşedinţiTraian Băsescu, Emil Constantinescu şi premierul Mihai Tudose.

Marele absent de la tribuna oficială a fost Ion Iliescu.

Lipsa acestuia ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte starea sa de sănătate.