Tudor Chirilă: Singura soluție este IEȘITUL ÎN STRADĂ în număr foarte mare!

867

Ca urmare a circului de miercuri din Camera Deputaților, Tudor Chirilă a intrat în direct pe contul său de Facebook cu o poziție foarte radicală.

„Singura soluție este ieșitul în stradă în număr foarte mare!” – susține artistul devenit un influencer important al mișcărilor de protest din ultima vreme.

„În aceste momente în Parlament, după cum știți, PSD dă o lovitură de grație statului de drept încercând să treacă modificările la legile justiției care să pună justiția sub control politic.

Întrebarea este de ce am reușit să ne adunăm atât de mulți și să protestăm impotriva unei singure ordonanțe, (…) și de ce acum nu o mai facem când modificările sunt mult mai multe, mult mai grave și ele vizează independența procurorilor, independența magistraților… șamd. ” – își începe artistul luarea de poziție.

Citeste si:

În continuare Chirilă și-a exprimat temerea că oamenii nu înțeleg gravitatea situației și a comparat ceea ce se întâmplă acum cu o casă care este devalizată în timp, ușor, ușor, golită de bunuri.

Concluzia artistului, mobilizitoare este că oamenii trebuie protesteze masiv: Singura soluție este IEȘITUL ÎN STRADĂ în număr foarte mare!

Tudor Chirilă: Singura soluție este IEȘITUL ÎN STRADĂ în număr foarte mare!