TE SLĂVIM CONDUCĂTOR IUBIT! Ministrul de Interne, Carmen Dan, îi aduce un OMAGIU NEMAIÎNTÂLNIT lui Liviu Dragnea

1269

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a simțit nevoia să-l laude pe Liviu Dragnea, patronul spiritual al deszăpezirilor din România, după cum a mărturisit emoționată aceasta.

Felicitată de premierul Sorin Grindeanu pentru modul în care a coordonat activitatea de dezăpezire, ministrul de Interne a simțit nevoia să explice:

”Eu mulţumesc colegilor mei şi aş vrea să vă spun că poate nu aş fi putut să accesez toate pârghiile necesare şi nu este meritul meu acesta, este rodul unei munci de echipă… Dar eu mecanismul intervenţiei în astfel de situaţii să ştiţi că l-am învăţat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numeşte Liviu Dragnea şi când era vicepremier al României coordona în acest mod comitetele naţionale pentru situaţii de urgenţă, eu fiind un prefect la început de mandat”, a spus Carmen Dan, în timp ce vocea îi tremura, după cum a transmis Digi24.

Un omagiu cum rar întâlnești în ziua de azi.

Carmen Gabriela Dan, noul ministru de interne,cunoscută și ca “blonda lui Dragnea “ a terminat Facultatea de Drept la Universitatea Ecologică la treizeci de ani. Potrivit CV-ului ei a terminat Liceul de filologie-istorie – ZOIA KOSMODEMIANSKAIA în 1989 și facultatea 12 ani mai târziu
Între timp a fost secretară la o școală din Videle.  Ascensiunea profesională a apărut în 2001 atunci când a început să lucreze în subordinea lui Liviu Dragnea, protectorul ei politic. Imediat după terminarea Facultății a devenit consilier juridic al Consiliului Judeţean Teleorman, în cadrul Serviciului Juridic şi Contencios iar apoi a fost numită directorul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al judeţului Teleorman. Din vara anului 2012, Carmen Daniela Dan a fost subprefectul judeţului Teleorman până în 2014 când a devenit prefect.

După cum relatam în cursul zilei de ieri, în Teleorman,  acasă la Liviu Dragnea și Carmen Dan, noul ministru de interne, trei drumuri județene erau închise, deși celebra firmă Teldrum primește 35 de milioane de lei pentru deszăpezire. Un primar din Teleorman ne-a spus că s-a obișnuit deja cu situația asta care se repetă în fiecare iarnă.

Duminică, 8 ianuarie, în judeţul Teleorman erau închise circulaţiei trei drumuri județene, respectiv DJ 506 Bragadiru – Bujoru, DJ 504 Alexandria – Cernetu și DJ 612 A Spitalul de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede – Roșiorii de Vede.