SECRETUL tinereţii lui Cristi Borcea. Dr.Dochi: ”I-am injectat nişte HORMONI din America”

280

În ciuda faptului că a fost eliberat de curând din închisoarea Jilava, Cristi Borcea, ex-acţionar la Dinamo, afişează un chip proaspăt şi întinerit.

Borcea are 48 de ani, dar pare mai tânăr ca niciodată. Secretul tinereţii sale ar consta în mai multe tratamente aplicate de un celebru medic, scrie stirilekanald.ro.

Se pare că Borcea ar fi apelat cu încredere la medicamentele şi INJECŢIILE CU TESTOSTERON recomandate de medicul „Dochi”, pe numele său Liviu Bătineanu, care lucrează la Dinamo.

Medicul neagă că i-ar fi făcut injecţii cu testosteron lui Borcea, ci doar i-a injectat nişte hormoni pe care îi primea în America. Mai mult, acesta a precizat că milionarul este „oricum, CEL MAI IPOHONDRU om pe care  l-a cunoscut”.

Pe data de 2 iulie, Cristi Borcea a părăsit Penitenciarul Jilava. „Dacă nu aş fi avut familia alături de mine, nu aş fi reuşit. E foarte greu să fii departe de copii, de Valentina, au fost ani de sacrificii, de iubire. Nu se putea face una fără alta. Îi îmbrăţişez pe copii după 4 ani şi 3 luni, ani foarte, foarte grei”, a spus Borcea la ieşirea din puşcărie.

Citeste și:
Dragnea a invins din nou! Doar 8 voturi pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD
Citeste și:
Câţi bani a primit Iuliu Maniu de la guvernul britanic ca să-l aresteze pe Ion Antonescu. Istoria loviturii de stat gândite de Winston Churchill în România
Citeste și:
Mureș. Explozie la şcoala din Voiniceni, din cauza unei acumulări de gaze. Un elev și un angajat al școlii au fost răniți. Clădirea a fost evacuată.

„Acum, trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie, pentru că am ajuns la 4 medicamente pe seară, cu problemele pe care le am”, a mai declarat acesta, precizând că nu ştie dacă va reveni în lumea fotbalului.