Răzvan Ștefănescu a anunțat decizia autorităților suedeze în cazul plăcuțelor de înmatriculare anti-PSD

722

Răzvan Ștefănescu, posesorul plăcuțelor de înmatriculare injurioase la adresa PSD, a scris pe Facebook că autoritățile suedeze au luat o decizie în cazul numerelor sale de înmatriculare.

“Am primit răspuns de la autoritățile suedeze in legătura cu numerele de înmatriculare. Mi s-a comunicat ca nu mi le restituie, dar pot face altele fără sa folosesc cuvântul PSD, deci m*** se accepta!”, a scris Răzvan Ștefănescu pe Facebook.

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, şi-a recuperat la începutul lunii august permisul de conducere, după ce procurorii au clasat dosarul în care a fost cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au clasat dosarul lui Răzvan Ştefănescu, întrucât fapta nu există.

De asemenea, procurorii au dispus restituirea celor două plăcuţe cu mesaj anti-PSD către autorităţile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei de la Bucureşti.

Citeste și:
Revoltator! 180.000 de lei pensie speciala pentru un procuror corupt. Cum a fost posibil asa ceva?
Citeste și:
Polițiștii pun îndrăzneala atacului asupra baschetbaliștilor de la Brăila pe seama creșterii tupeului interlopilor în toată țara pe fondul slăbirii poliției prin politizare
Citeste și:
„Pot să îți găsesc un job doar trecând strada”, i-a spus președintele Franței Emmanuel Macron unui tânăr aflat în căutarea unui job