Profesoară bătută și înjurată de elevi în Teleorman. Scena revoltătoare a fost filmată

507

Imagini șocante cu o profesoară bătută și înjurată de elevi în Teleorman au stârnit controverse cu privire la problemele din școlile din România. Violențele au au avut loc în timpul orei, când mai mulți elevi au agresat-o și batjocorit-o pe cea care le preda cursul de educație civică. Incidentul a fost filmat chiar de unul dintre agresori! Vă avertizăm! Scenele au un puternic impact emoțional!

Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman. Scandalul ar fi început la sfârșitul orei de educație civică, notează observator.tv. Mai mulți elevi din clasa a VIII-a au împiedicat-o pe profesoară să iasă din sală. Mai apoi, au început să o bată și să o înjure.

În înregistrare se vede cum un elev o lovește cu palmele pe profesoară, iar un altul, care filma incidentul, o agresează verbal.

Profesoara încearcă să riposteze, însă un elev reacționează din nou violent. Scena ulutioare a fost filmată de un alt elev care i-a adresat profesoarei cuvinte jignitoare. „Nu atinge telefonul, că-l şifonezi”, a strigat adolescentul către dascăl.

Citeste si:

La violențe au asistat și alți elevi, printre care și fete. Niciunul nu intervine, ba, din contră, mai toți par amuzați de situație.

Potrivit sursei citate, directoarea școlii a recunoscut că profesoara este suplinitoare și întâmpină probleme în a-și stăpâni elevii la cursuri.

Valeria Gherghe, de la Inspectorul Școlar Teleorman, a declarat, pentru Observator TV:

„Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore.”, a declarat Valeria Gherghe, din cadrul Inspectorului Școlar Teleorman, pentru observator.tv.

Inspectoratul Judeţean Teleorman va demara o anchetă începând de luni, când copiii vor reveni la ore.

sursă foto: observator.tv