O stirista Antena 3 s-a facut de ras in direct: a citit de pe prompter mai mult decât era nevoie

907

O prezentatoare a postului Antena 3 a făcut o gafă în direct, în timp ce prezenta o ştire de pe Profit.ro, citind inclusiv avertismentul privind preluarea unei informaţii de pe site-ul menţionat.

În timpul jurnalului de ştiri difuzat în noaptea de marţi spre miercuri, prezentatoarea Andreea Perminov a citit de pe prompter, pe lângă informaţia propriu-zisă, şi textul care explică termenii şi condiţiile în care o ştire poate fi preluată de pe Profit.ro, semnalează Paginademedia.ro.

„Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii privind dreptul de autor“, a fost textul citit de ştiristă, care nu a realizat greşeala făcută de colegii din regie, care au luat cu copy-paste inclusiv…mesajul anti copy paste.

Momentul hilar a fost surprins de Adi Moşoianu şi publicat pe Facebook.

Citeste și:
Acuzaţii dure la adresa Serenei Williams din partea unei colege de circuit „Vorbeşte prostii! Ea şi sora ei umblă cu câinii după ele, au gaşca lor!“
Citeste și:
Bittman, noi atacuri: „O sa ma lupt cu voi pana capat, voi sunteti ciuma rosie pentru tara asta”
Citeste și:
Judecătorul care a votat pentru achitarea lui Dragnea a întârziat și motivarea cu două săptămâni! Vouă a ce vă miroase, oameni buni?