O femeie din Arges a predat politiei o geanta cu 16000 de euro. Cum a fost rasplatită

481

Poliţia Română a recompensat-o cu o “Diplomă de merit în semn de recunoaşterea a calităţii morale” pe femeia care a predat autorităților geanta cu 16.000 de euro pe care o tânără din Brăila a pierdut-o într-un restaurant din Argeş.

Femeia, de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăiește în condiții materiale modeste, a povestit polițiștilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, o geantă uitată de o clientă.

O tânără din Brăila a uitat într-un restaurant din judeţul Argeş banii pentru avansul unui apartament. Femeia, în vârstă de 23 de ani, şi prietenul ei au oprit la un local de pe DN7, din zona localităţii argeşene Deduleşti. Au mâncat, iar în jurul orei 18.30 şi au pornit din nou la drum fără să realizeze că au uitat în restaurant geanta cu 16.000 de euro.

La sute de kilometri distanţă, când au ajuns la Târgovişte, unde prietenul fetei locuieşte, tânăra a și-a dat seama că nu mai are geanta și nu mai spera că o va mai recupera.

Angajata localului are a găsit geanta, o femeie de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăieşte în condiţii materiale modeste, a sunat imediat la poliție.

”Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o pe mama tinerei, care i-a pus în legătură.

Citeste și:   Ce gest extraordinar a făcut Andreea Marin pentru femeia care îi face curat și de mâncare. Nimeni nu se aștepta la asta! Nici menajerei nu-i vine să creadă!

Astfel, tânăra, în mai puțin de două ore, a recuperat geanta cu 16.000 de euro.

Felicităm angajata restaurantul. Colegii noștii i-au oferit o DIPLOMĂ DE MERIT ÎN SEMN DE RECUNOAȘTERE A CALITĂȚII MORALE”, a transmis Poliția Română.

Sursa: Pro TV