Neamț mutat in Romania: „Eu nu înţeleg, sincer, în ce ţară trăim? Nu înţeleg cum oamenii acceptă, într-o ţară aşa bogată şi frumoasă, să fie atât de săraci şi să trăiască printre gunoaie.

831

Pe malul Dunării, la 20 kilometri de Cernavodă, un cetăţean german, Bernhard Rolf Kahlert, în vârstă de 60 ani, a declarat război administraţiei locale din comuna Rasova, judeţul Constanţa. Neamţul trăieşte aici din 2015, de când a cumpărat o proprietate împreună cu soţia sa, românca Mihaela, cu gând să facă o pensiune agroturistică. Raiul a durat o zi pentru nou-veniţi.

Revoltat acesta a transmis un mesaj:

„Eu nu înţeleg, sincer, în ce ţară trăim? Nu înţeleg cum oamenii acceptă, într-o ţară aşa bogată şi frumoasă, să fie atât de săraci şi să trăiască printre gunoaie. La Rasova, localnicii sunt nevoiţi să pescuiască lemn de foc din Dunăre, atât de săraci sunt. Nici gând să se apuce de vreun proiect, de vreo mica afacere prin care să obţină subvenţii.

Sunt ţinuţi săraci. Pentru a se face proiecte, comuna ar trebui să aibă un Plan Urbanistic General, dar primăria spune că nu are bani pentru aşa ceva. Pentru un act legal şi necesar dezvoltării comunei??? Nu că sunt eu neamţ, dar sunt cetăţean european şi acestea sunt drepturile mele. Vreau doar să avem corectitudine. Aşa va fi o viaţă mai bună în comunitate, pentru toată lumea“, spune Bernhard Rolf Kahlert, neamţul revoluţionar din Rasova.

Citeste și:
Scârba de Carmen Dan sfideaza parlamentarii. Sluga lui Dragnea i-a persiflat marți pe deputații din Comisia pentru Drepturile Omului
Citeste și:
Diferenta imensa de curaj intre sefa DNA si seful DIICOT. Ce crede Felix Banila, numit de Toader, despre protestul magistratilor
Citeste și:
Româncă din Londra: „As vrea sa intreb guvernul “De ce trebuie sa plec din tara mea? Ati putea sa stergeti lacrimile copilului meu? De azi sunt iar singura drag GUVERN de azi iar mananc lacrimand draga GUVERN. Azi va spun din suflet de durere….Sa va …”

Rasova – locul unde trăieşte neamţul Bernhard Rolf Kahlert Sursa Facebook BR

Citeste mai mult: adev.ro/pey3lh