Misiune tinuta secreta de NASA. Inregistrarile facute publice cu fetita extraterestra care a fost descoperita pe Luna

1413

O misiune tinuta secreta de NASA. Se spune ca proiectul Apollo 20 a fost unul dintre cele mai controversate proiecte derulate in spatiu.

Programul Apollo a functionat intre anii 1963-1972 si a fost a treia misiune spatiala lansata de NASA la care au participat oameni.

UFO, UFOs, sighting, sightings, Justin Bieber, Moscow, lightning, sun, beach, photo, nasa, top secret, ET, snoopy, atlantis, W56, uredda, scott c. waring, Batman, orb, AI,  Ceres, garfield, wiz khalifa, fathers day, crater, fa

Guvernul american a declarat ca succesul programului s-a concretizat odata cu misiunea Apollo 11, care a adus primul om pe Luna, iar proiectul Apollo a fost derulat in continuare, pana in anul 1972. Apollo 17 a fost ultima misiune in care o nava spatiala s-a deplasat pana la Luna si inapoi.

Cu toate acestea, se pare ca proiectul ar fi fost continuat cu inca trei misiuni: Apollo 18, Apollo 19 si Apollo 20, scrie UFO mania. Inregistrarile facute publice de un fost astronaut, William Rutledge, in varsta de 78 de ani, arata nava spatiala Apollo 20 pe o suprafata care pare a fi Luna, alaturi de un trup care pare sa fi fost al unei fetite extraterestre, pe care internautii au botezat-o “Mona Lisa”. Clipurile facute publice de fostul astronaut au fost foarte populare pe Youtube, insa, dupa o vreme, Rutledge a reclamat faptul ca i-a fost spart contul de Youtube si aproape toate clipurile postate de el au fost sterse. Unul dintre aceste clipuri prezenta autopsia facuta fetitei extraterestre.

UFO, UFOs, sighting, sightings, Justin Bieber, lightning, Apollo, 20, mission, sun, beach, nude, naked, nasa, top secret, ET, snoopy, atlantis, W56, uredda, scott c. waring, Batman, orb, ball,  Ceres, garfield, wiz khalifa, ,

Rutledge a declarat ca fetita extraterestra care ar fi fost descoperita pe Luna avea sase degete la o mana, par, insa nu avea nari. Potrivit marturiilor acestuia, creatura nu era “nici vie, dar nici moarta”, a fost adusa inapoi pe Terra si ar mai fi in viata, dar ascunsa.

Citeste și:
Iulia Vântur, ADEVĂRUL despre viața ei în India! MĂRTURISIRI CRUNTE: „În momentul când te vezi aşa dezgolit...”
Citeste și:
Replica Armatei Române la mişcările agresive ale Rusiei lui Putin în Marea Neagră. Megamanevre militare cu trageri de luptă la Capu Midia
Citeste și:
Scrisoarea lui Cuza către Napoleon al III-lea: cea mai frumoasă mărturie pe care a lăsat-o Domnul Unirii