Marian Godină, despre exprimarea ministrului: Carmen Dan vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde „decât“ mere

715

Poliţistul Marian Godină a luat-o din nou în vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a făcut greşeli de exprimare în această dimineaţă, când a dat declaraţii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

„Cât de ruşinos!!! Ministru de interne în 2018 şi vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde «decât» mere”, a atras atenţia Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

„Doamna ministru este aceeaşi care a zis «pronume», în loc de prenume, aceeaşi care n-a avut nicio reacţie la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliţia Română şi aceeaşi care s-a arătat imediat iritată de explicaţiile şefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP şi CPP”, a completat Godină.

„Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? «Decât» cine?”, a mai scris poliţistul.

Citeste și:
Aberant, în România! Un elev îşi ameninţă profesoara: ‘Mă p** pe ea, să vezi ce-o bat când iese din şcoală!’ – video
Citeste și:
Papa Francisc, către tineri francezi: „Sexul este un dar de la Dumnezeu“
Citeste și:
Româncă, supărată foc pe Ryanair: „Cum sa ceri tu taxa de modificare nume 160 euro cand biletul a fost atat?!?!? … Nici nu ma mai lasa sa intru la poarta de prioritate, car ditai geamantanul pe scari sus-jos; nici nu ma…”