Lia Olguţa Vasilescu sare la gâtul lui Grindeanu: „Credea că e pe viață în scaunul acela”

785

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat în miez de noapte, pe Facebook, după ce premierul Sorin Grindeanu a acuzat-o că ştia de la bun început că guvernul numit de Dragnea este „unul de tranziţie”.

Lia Olguţa Vasilescu îl acuză pe Grindeanu că este singurul din Guvern care nu ştia că semestrial se face o evaluare şi că „doar el credea că e pe viață în scaunul acela”:

„Se pare că dintre toți membrii guvernului, numai premierul nu știa că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea că e pe viață în scaunul acela…”, a comentat pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

Premierul Sorin Grindeanu nu a menajat-o nici el pe şefa de la ministerul Muncii în conferinţa de presă de ieri seară.

„Am auzit când Olguţa Vasilescu a spus că toată lumea ştia că acest guvern e unul de tranziţie. Nu am ştiut de acest lucru. M-a mirat, dar probabil ea era informată mai bine şi ştia că după 5 luni o să vină un raport de evaluare făcut de Vâlcov şi ne va spune ce ne-a spus”, a declarat la Guvern premierul.