La Antene a fost ca la inmormantare dupa ce au fost confirmate demisiile ministrilor penali, Shhaideh si Plumb

1059

Tristete mare in studioul emisiunii „Sinteza zilei” in momentul in care liderii PSD au confirmat ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au demisionat. „S-a ales praful de inca un vot”, au comentat invitatii lui Gadea.

In timpul sedintei CEX, Mihai Gadea a difuzat insistent informatia ca liderii PSD refuza sa accepte demisiile lui Shhaideh si Plumb. La un moment dat a intervenit in emisiune si Marius Pieleanu pentru a confirma ca cei doi ministri penali nu vor demisiona.

Satisfactia care puletea in studioul lui Gadea s-a topit insa cand, la sfarsitul sedintei CEX, liderii PSD care ieseau din sediul PSD au declarat ca cele doua si-au mentinut decizia de a demisiona. „S-a ales praful de inca un vot”, a comentat nervos unul dintre invitati.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara ca ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, si ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si-au mentinut in cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona.

„Au spus ca in primul rand nu vor sa puna sub semnul intrebarii posibilitatea ca PSD sa ramana la guvernare si de a afecta activitatea guvernamentala”, a spus Dragnea.

Capturi: Malin Bot