Fox News: O profeție biblică susține că apocalipsa ar veni peste câteva zile

651

Un numerolog citat de Fox News susține că există semne biblice care avertizează că se apropie ziua când va avea loc a 2-a sosire a lui Isus pe Pământ, adică apocalipsa.

Potrivit televiziunii americane, care citează o declarație dată de David Meade pentru cotidianul britanic Daily Express, acesta ar fi convins că pe 23 aprilie soarele și luna se vor afla în constelația Fecioarei, la fel ca și Jupiter, care îl reprezintă pe Mesia.

În Apocalipsa lui Ioan, care este singura carte biblică aparținând în întregime literaturii apocaliptice, este descris începutul a ceea ce ar fi a doua venire a lui Isus:

Și un mare semn a apărut pe cer: o femeie îmbrăcată cu soarele, și cu luna la picioare, iar pe cap o coroană de 12 stele. Ea e însărcinată și plânge în durerile nașterii!”.

În acest pasaj, femeia ar reprezenta Fecioara, afirmă Fox News.

Citeste și:
Juncker: Am impresia că Europa începe să rămână fără suflare, pentru că nu respiră cu cei doi plămâni, de Est şi de Vest. Trebuie să punem accent pe cooperare.
Citeste și:
Cutremurător! Baschetbalistul american a spus de pe patul de spital de ce a fost înjunghiat la Brăila
Citeste și:
11.000 de euro. Atat a primit Bittman din banii bucurestenilor pentru a prezenta evenimentul primarie

Numerologul Meade crede că așa-numita planetă X, care mai este cunoscută sub numele de Nibiru, va apărea pe cer în aprilie, provocând eruperi ale vulcanilor, tsunamiuri și cutremure.

Însă NASA afirmă că Planeta X este o minciună și că nu există.

Sursa: Fox News