Eroul zilei! Politist din Vaslui a salvat un tanar care s-a spanzurat de un pod

323

Un tânăr de 28 de ani, din județul Vaslui, care s-a spânzurat de grilajul metalic al unui pod, a fost salvat de la moarte de un polițist aflat în timpul liber. Agentul l-a dat jos din ștreang și a reușit să-l resusciteze înainte de sosirea echipajului de la Ambulanță.

Salvare miraculoasă de la moarte a unui tânăr de 28 de ani, din comuna vasluiană Pochidia. Tânărul s-a spânzurat de grilajul metalic al podului de la intrarea în localitatea Sălceni. Un bărbat care trecea prin zonă l-a văzut pe sinucigaș atârnând în ștreang, astfel încât a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor. Totodată, l-a contactat telefonic și pe polițistul din comună, aflat în timpul liber. Cu toate acestea, agentul s-a dus imediat la locul indicat de bărbatul care l-a găsit pe tânăr spânzurat.

“Tânărul, aflat în stare de inconștiență, a fost tras în sus de către polițist care apoi a început manevrele de resuscitare. Până la sosirea echipajului medical al Serviciului de Ambulanță, agentul George Ciobotaru a reușit să-l resusciteze pe tânăr”, a declarat, miercuri, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul de 28 de ani a fost transportat cu ambulanța la spital, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Agentul George Ciobotaru are 21 de ani și a fost încadrat în Poliție din sursă externă, în luna ianuarie a anului trecut.

Citeste și:
Diferenta imensa de curaj intre sefa DNA si seful DIICOT. Ce crede Felix Banila, numit de Toader, despre protestul magistratilor
Citeste și:
Referendumul pentru familie. Biden: România „pare să cedeze în faţa unei politici înguste, care dezbină”
Citeste și:
A apărut o nouă fotografie cu Liviu Dragnea: 'O poză-document, o predare de ștafetă, doi mustăcioși și un specialist în bărbi'