Dragnea pierde filiale. PSD Cluj s-a întors împotriva sa

364

Pe zi ce trece, tot mai mulți social-democrați se poziționează în tabăra anti-Dragnea, condusă informal de vicepremierul Paul Stănescu și primarul general, Gabriela Firea. Ultima filială care ar fi întors armele, potrivit unor surse citate de Ziua de Cluj, este PSD Cluj, organizație condusă interimar de Horia Nasra.

Decizia ar fi fost luată, potrivit jurnaliștilor de la Ziua de Cluj, în ședința de marți, după un schimb de replici acide pe care l-ar fi avut, în ședința grupului parlamentar PSD, „deputatul mitralieră”, Cătălin Rădulescu, ex-premierul Mihai Tudose și ex-vicepremierul Marcel Ciolacu.

Discuțiile ar fi început după ce Cătălin Rădulescu ar fi propus sancționarea Gabrielei Firea pentru criticile aduse lui Liviu Dragnea. Propunerea a fost respinsă de Tudose și Ciolacu.

Potrivit sursei citate, numărul filialelor anti-Dragnea ar fi ajuns la 16, iar alte șase organizații ar fi indecise.

PSD Cluj face parte din lista celor 11 filiale pentru care, la propunerea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv de la Neptun a decis organizarea de alegeri pentru funcția de președinte al organizației.

Citeste și:
S-a aflat ce ORDONANȚĂ pregătește Guvernul în ședința de azi: Un ministru a dat detaliile, iar suma se ridică la peste 63 de miliarde de lei
Citeste și:
Noi abuzuri! PSD vor anularea semnaturilor „Fara penali”: „Avem inregistrari, voi cere presedintelui Dragnea sa faca plangere penala”
Citeste și:
ALERTĂ! Protest al magistraților din toată țara anunțat pentru duminică în fața Curții de Apel București

Mai multe detalii găsiți AICI.