Are doar 22 de ani și este cea mai sexy femeie din politică. Tânăra care a aprins imaginația tuturor bărbaților – GALERIE FOTO

560

Nikita Klæstrup este o studenta care posteaza imagini sexy pe contul de Instagram si care are foarte multi fani. Nimic anormal pana acum, nu? Ei bine, Nikita a devenit cunoscuta in intreaga lume pentru ca este implicata in politica, potrivit debarbati.ro.

are-doar-22-de-ani-si-este-cea-mai-sexy-femeie-din-politica-tanara-care-a-aprins-imaginatia-tuturor-415655

La doar 22 de ani, ea face parte din partidul Alianta Liberarilor din Danemarca, fiind in trecut membru al partidului Tinerii Conservatori! In acea perioada, a fost presedintele asociatiei locale in Lolland-Falster KU intre 2012 si 2014. A condus si Partidul Oamenilor Conservatori la alegerile locale din 2013, insa a pierdut. A trecut apoi la Alianta Liberarilor si a devenit si analist politic in 2015.

are-doar-22-de-ani-si-este-cea-mai-sexy-femeie-din-politica-tanara-care-a-aprins-imaginatia-tuturor-415654

Anul trecut, la gala Universitatii din Copenhaga care a sarbatorit 110 ani de existenta, Nikita a atras atentia tuturor datorita unul decolteu impresionant, imaginile cu Nikita fiind preluate de presa din intreaga lume!

Iar Nikita abia a implinit 22 de ani pe 8 noiembrie!