Distribui sa il gasim mai repede! Un pedofil este căutat de polițiști. Bărbatul ar fi agresat vineri dimineața doi copilași într-un lift

237

Alertă printre poliţiştii bucureşteni. Potrivit Digi 24, oamenii legii caută un bărbat acuzat că a agresat sexual, vineri dimineaţă, doi copii de 5 şi, respectiv, de 9 ani, în cartierul Drumul Taberei.

Micuții au depus mărturie, iar anchetatorii au fost impresionați de drama copilașilor. Cei doi ar fi fost acostați în liftul unui bloc, iar camerele de luat vederi au surprins imagini de-a dreptul șocante. Pentru bunul mers al desfășurării anchetei, nu au fost date mass-mediei prea multe

detalii.

Un psiholog sfătuiește părinții să acorde o atenție și mai sporită pentru a asigura protecția și siguranța copiilor lor. Cert e că acest caz nu este o legendă urbană, iar părinții trebuie să aibă mare grijă!

”În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Sectia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6, efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, au trasmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Citeste și:   Ce gest extraordinar a făcut Andreea Marin pentru femeia care îi face curat și de mâncare. Nimeni nu se aștepta la asta! Nici menajerei nu-i vine să creadă!