DETALII ȘOCANTE despre DENISA RĂDUCU: s-a PREGĂTIT pentru MOARTE! E ÎNFIORĂTOR ce au găsit PRIETENII și FAMILIA în casa cântăreței

2247

Conform ultimelor informații, cântăreața Denisa Răducu se află într-o stare extrem de gravă, Spy News scrie că ea s-ar fi împăcat deja cu gândul că va muri. În momentul în care medicul homeopat al Denisei a ajuns la ea acasă, artista avea o lumânare aprinsă la cap și era împăcată cu gândul că se va stinge din viață.

Iată ce a declarat Marian Vasile pentru ,,Xtra Night Show”, citat de Spy News:,,Practic nu mai era nimic de făcut (…) Un cadru urât, cu lumânări pe masă, cu din astea pe masă de care nu era nevoie la vremea aia. Femeia normal că s-a speriat, s-a aşteptat probabil la ce e mai rău (…) Era mama ei şi sincer nu o acuz. Te gândeşti că Dumnezeu face bine, dar parcă e o presiune prea mare. (…) Domnul doctor i-a spus că poate să mănânce orice, ea a văzut exact ceea ce i-a spus unchiul ei, că atunci când îţi spune medicul că poţi să mănânci orice, înseamnă că nu mai ai nicio şansă. Am dus o luptă de două-trei săptămâni să îi scoatem chestia asta din cap. Practic aşa a perceput. Era căzută psihic”

În ultima perioadă se face tot ce este posibil pentru ca Denisa să învingă boala. Pe lângă tratamentul medicamentos specific bolii, ea a început să urmeze acum și un tratament complementar, naturist care constă în sucuri de sfeclă roșie, morcovi, măr, perfuzii de vitamina C.

Apropiații și familia speră la o minune care o va face pe Denisa să se vindece pentru a se bucura din nou de viață, artista are doar 27 de ani.

Sursa: Spy News