Declarațiile tatălui copiilor agresați de polițistul pedofil. “Fetița nu a vrut să spună nimic, băiatul e speriat”

304

Declarațiile tatălui copiilor agresați de polițistul pedofil. Tatăl copiilor, care au fost agresați în lift zilele trecute de polițistul pedofil, a făcut primele declarații cu privire la acest incident.

”Prima oară am aflat de la o prietenă de a mea. Copiii mei stăteau la ea pentru că soția mea este în spital și nu puteam avea grijă de ei. Mario, băiețelul meu, i-a spus că un bărbat a intrat cu ei în lift și a început să o pipăie pe sora lui. El a povestit că a urcat cu bărbatul în lift, au mers până la etajul opt, iar atunci a început să o sărute și să o atingă pe fetiță. Cum am aflat, am sunat la 112. Mario a încercat cum a putut să o apere pe sora lui. Fetița nu a vrut să spună nimic, doar a arătat zonele în care a fost atinsă și sărutată. În acest moment noi nu îi lăsăm pe copii să se uite la televizor, să vadă aceste evenimente (…). Băiatul a înțeles cumva ce s-a întâmplat. Este foarte speriat și îmi cere să ținem ușile închise”, a spus tatăl copiilor, la Antena 3.

Între timp, s-au luat măsuri speciale pentru polițistul pedofil. Este ținut într-o „cameră de protecție” în Arestul Central.

Chiar el a cerut protecție în arest, în condițiile în care a primit numeroase amenințări odată cu scoaterea la suprafață a comportamentului de viață deviant pe care îl avea deja de câțiva ani. Iată și primele declarații ale polițistului acuzat de pedofilie.

Citeste și:   LECTIE DE VIATA! „Nu aveți încredere în bani! Când ești important, toată lumea îți este prietenă. Dar când nu mai prezinți interes, nu mai contezi!” Arnold Schwarzenegger, fotografiat dormind pe străzi

Eugen Stan, polițistul acuzat de pedofilie, a mai agresat sexual o fetiță în 2009. Victima agresiunii: „Am încercat să uit, dar îmi amintesc toate detaliile”.

Vineri dimineață, agentul Eugen Stan e acuzat că a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, pe care i-a urmărit într-o scară de bloc. Camerele de supraveghere au surprins în imagini momentul în care agentul i-a sărutat și i-a mângâiat pe cei doi copii de 5, respectiv 9 ani.

Ajunși acasă, copiii le-au povestit părinților despre grovăzie. Oamenii au verificat imaginile de supraveghere din lift și, astfel, au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

Luni seara, polițistul Eugen Stan a fost reținut și urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta, dar și o altă agresiune comisă în 2012 asupra unei fetițe, tot în Sectorul 6 al Capitalei.