De ce să-ţi mai pierzi timpul prin facultăţi? Hai la Poliţia Locală! Iată cât câştigă un poliţist local!

26832

Cel puţin 10 candidaţi se înghesuie pe un loc la Poliţia Locală! Nici nu e de mirare, dacă avem în vedere cât câştigă un angajat aici. Între salariile din diferitele structuri ale sistemului de apărare şi protecţie publică există mari discrepanţe pe care unii le numesc chiar nedreptăţi.

Internetul a „explodat” după ce pe un grup constituit pe o reţea de socializare a fost postat un fluturaş de salarizare din Poliţia Locală, conform căruia angajatul cu pricina încasează lunar nu mai puţin de 4.800 de lei. Adică aproape 1.100 de euro cash. Nu-i rău deloc pentru traiul din România!

„Cum este posibil ca un poliţist local să aibă 4.800 de lei salariu, iar un poliţist adevărat, de la judiciar, de 3.500 de lei?”, se întreabă Decebal Tomuleasa.

La rândul său, Claudiu Albăstroiu spune că militarii „sunt cel mai prost plătiţi”, iar Ion Bălan adaugă că „multe posturi din Poliţia Locală sunt ocupate de foşti poliţişti, care au ieşit cu pensii bune de la stat”.

„La Poliția Locală, Sector 1, cel mai mic salariu în plată a crescut de la 1.200 salariu + 1.200 normă de hrană, TOTAL 2.400, la 3.600 salariu + 1.200 normă de hrană, TOTAL 4.800. Cu părere de rău, informaţia este adevărată. La Poliția Locală, pe 4 octombrie este examen și sunt minim 10 pe un loc, nume importante din Bucureşti”, mai spune Claudiu Albăstroiu.

Citeste și:
`S-a ajuns la «fundul sacului» și-ar fi bine să realizăm lucrul acesta, să ne trezim odată și să înțelegem chestia asta`,Economistul sef al BNR
Citeste și:
Cum a refuzat CTP un cadou primit de la Dragnea. Ce continea cadoul...
Citeste și:
Câţi bani a primit Iuliu Maniu de la guvernul britanic ca să-l aresteze pe Ion Antonescu. Istoria loviturii de stat gândite de Winston Churchill în România

Deci, este bine! Ce muncă în străinătate, ce chin să lucrezi în privat, fuga după comenzi, după clienţi, după furnizori. Ce să îţi mai pierzi timpul în facultăţi, în Academia Militară sau de Poliţie?

Nu-i mai bine poliţist local sau chiar şofer de primărie, că şi el are 4.000 de lei salariu!?