Cristian Tudor Popescu îl DESFIINȚEAZĂ pe Liviu Dragnea: După Asasinat, Lovitura de Ștat

681

Jurnalistul Ion Cristoiu comentează declarațiile făcute de liderul PSD, Liviu Dragnea, care acuza, recent, că protestele diaspora din luna august ar fi fost finanțate din străinătate.

„După Asasinat, Lovitura de Ștat.

De ștat, nu de stat, căci, așa cum ne informează L. Dragnea, cei 100.000 de români, manifestanți pașnici în Piața Victoriei, au fost finanțați „din extern”, ca să vină la miting. Cu cât? Păi, știm din februarie 2017, de la OUG 13, „50 de lei de copil, 30 de lei de câine”.

De ce au fost puși pe ștatul de plată? Ca să-și strige revolta și dorul de țara care le-a fost furată? Nici vorbă, ci ca să dea o lovitură de ștat.

Îndată ce a zis asta L. Dragnea, Jandarmeria Română a început să lăcrimeze penal la DIICOT că așa e. Că niște zeci de inși înarmați cu peturi, pietre și garduri puteau să ocupe clădirea goală a Guvernului ca s-o dea jos pe Dăncilă plecată în concediu și să ocupe țara, cățărându-se pe birouri și înjurând pe telefoanele scurte.

Citeste și:
S-a aflat! Din ce motiv lipsește mierea românească din marile lanțuri de magazine
Citeste și:
Teo Trandafir a vorbit despre salariul ei! Cât a câștigat aceasta
Citeste și:
Video. Copii bătuți de polițiști de la Locală pentru că au prins 4 pești în parcul IOR

Domle, ca să dai o lovitură de stat în condițiile astea, care i-ar face să se gândească de două ori pe Lenin, Hitler, Castro, Franco, Pinochet sau Gaddafi, trebuie să fii plătit zdravăn, ce 50 de lei, aici e vorba de milioane de dolari. Și asta, în caz că n-au făcut chetă diasporenii, îl ține punga doar pe „un domn foarte celebru în lume” despre care L. Dragnea spunea că i-a finanțat pe cei 4 gâzi ai săi. Totul se leagă.

„Lovitura de Ștat” cred că se impune ca propunerea României, cu mari șanse de triumf, la nou înființata categorie a premiilor Oscar, Duda de Aur.

P.S.

Republicanii pot obiecta că în limba română există stat de plată, nu ștat. Așa e, dar mi-am îngăduit și eu să-l folosesc, de vreme ce în manualele școlare pesediste 12 este mai mare decât 16”, scrie Cristian Tudor Popescu pe Republica.