Codrin Ștefănescu, reacție halucinantă la proteste: „Au fost chemați de sistem”

929

Zeci de mii de români au ieșit în stradă în București și în marile orașe ale țării pentru a protesta împotriva Legilor justiției. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a făcut afirmații halucinante despre motivele celor care au ieșit să protesteze în stradă.

Codrin Ștefănescu consideră că oamenii au ieșit în stradă pentru că așa le-a cerut Sistemul și noua Securitate, condusă de Laura Codruța Kovesi și statul paralel.

„Este dreptul românilor să protesteze, este un drept câștigat cu sânge în 89, de noi, de camarazii, de prietenii mei, de oamenii care au murit atunci. Este trist că acum după 27 de ani copii tăi protestează pentru noua Securitate, pentru Kovesi și pentru statul paralel. Mă rog, este dreptul lor să protesteze.

PSD este foatrte tare în momentul de față. Dacă dumneavoastră pentru 3000 de oameni considerați că are PSD o imagine proastă, dacă noi mâine facem un apel să iasă în stradă cei care ne iubesc și care înțeleg că trebuie schimbate legile justiției și care doresc să se schimbe toată această mizerie, aceștia sunt 90%

Cei care au fost anunțați pe Facebook de protestele pe legile justiției nu prea știu ce și cum, ei au venit pentru că așa le-a cerut sistemul”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3, citat de Stiripesurse.

Citeste și:   Băsescu: Răspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România