Celebrul Doctor Oz te sfatuieste! Ai peste 40 de ani? Trebuie sa iei aceste suplimente

537

Doctor Oz le sfatuieste pe femeile care au trecut de varsta de 40 de ani sa ia in fiecare zi urmatoarele suplimente. Iata ce anume:

Aspirina pentru copii (sau jumatate de aspirina), in fiecare seara
Aceasta ajuta la subtierea sangelui si scaderea semnificativa a atacurilor vasculare (cerebrale, infarct).

Multivitamine si minerale
O tableta/zi, daca s-ar putea, impartita in doua (dimineata si seara) pentru o absorbtie mai buna. Ajuta la imunitate, energie si reduce riscul cancerului la san.

Calciu+magneziu+vitamina D
Calciul este extrem de important pentru oase si evitatea osteoporozei, dar este nevoie sa fie combinat cu vitamina D pentru fixare si cu magneziu. Magneziul este un tonic general, anti-depresiv, mentine constanta concentratia calciului in sange si contracareaza efectul de constipatie pe care il are calciul. Dozele corecte sunt: 600 mg calciu, 400 mg magneziu, 1000 unitati vitamina D. Este bine sa fie luate la 2 ore dupa orice alt supliment, cu lapte sau iaurt.

Citeste si:

Dupa 40 de ani, scade si metabolismul, iar din masa musculara – cea care consuma cele mai multe calorii – se pierde intre 3% si 5 %, asa ca risti sa te ingrasi mult mai repede, asa catrebuie sa iei masuri, sa mananci sanatos si sa faci miscare mai multa.