Ce sunt pupincuriștii? Despre pupincuristi și pupincuriste…

2195

VIAȚA DE PUPINCURIST
Știți cum e viața de pupincurist ?
Cel mai sigur este reprezentată de culoarea maro.

150

Ce sunt pupincuristii ?

Sunt o specie de oameni aparent asemănători cu oamenii normali, dar care pentru a atinge anumite obiective trebuie să pupe curul unei persoane care cred ei că îi pot propulsa.

Acest fenomen de pupincurism apare la oamenii nesiguri pe ei, ușor paranoici (unii chiar paranoici de-a binelea).

Pupincuristii îți sunt alături până când simt că pot să te lovească în cap (impropriu discutând) pentru a-ți lua locul sau pur și simplu să fie ei siguri că îi vei susține în orice situație. Odată îndeplinit acest obiectiv schimbă curul cu unul nou. Astfel speră să mai urce o treaptă. Cu cât e mai maro cu atât este mai bun.

Pupincuristii sunt o specie care cred că le știu pe toate, dar de fapt ei nu sunt siguri pe nimic. Se cred deștepți, dar de fapt se bazează pe alții că doar sunt pupincuristi.

Mai există și o categorie de pupincuristi inteligenți. Sunt bine pregătiți și pentru că sunt inteligenți se mânjesc mai rar de culoarea maro și strict atunci când trebuie. Pupincuristii inteligenți în general au o singură țintă: ȘEFII MARI, iar în rest tratează lumea cu indiferentă și nu prea au prieteni adevărați.

pup

Este bine să fii pupincurist ?

Depinde din ce punct de vedere privim. Dacă privim din punctul de vedere al celui pupat în cur este posibil ca până la urmă să se sature de buzele tale pe bucile lui și să își dorească o pereche de buze noi.

Din punctul de vedere al pupincuristului este bine și nu își dau seama cât de disgratiosi sunt și cum se umilesc în fața cuiva, de multe ori fără motiv ci din obișnuință.

Oare pupincuristii miros urât ?

Cu siguranță pupincuristii nu miros urât, deoarece ei spală bine fundul înainte tocmai ca să nu se murdărească și să fie identificați de cei de pe lângă ei.

Atunci când aveți un pupincurist sau o pupincurista pe lângă voi, trebuie să fiți mai atenți cu acea persoană. Nu trebuie să îi acorzi încredere. Te va trăda cu prima ocazie și din prieten devii victimă sa și totodată o victorie pentru ei (cel puțin așa consideră pupincuristii).

Pupincuristii sunt atât de gen masculin cât și de gen feminin. Sunt extrem de prefăcuți. Nu o să-ți vina să crezi cum poate lăuda un lucru pe care îl urăște din toată inima.

Un pupincurist va rămâne toată viață un pupincurist și va fi reprezentat de culoarea maro.

Sursa:wenews.ro