Ce scrie site-ul WTA după ce Ostapenko a zdrobit-o pe Buzărnescu

598

Jelena Ostapenko nu i-a dat nicio şansă Mihaelei Buzărnescu în optimile de la Eastbourne şi s-a revanşat în faţa româncei pentru eşecul din acest an, de la Dohaa învins-o cu 6-1, 6-2.

Un eşec zdrobitor pentru sportiva noastră, care se află în cel mai bun moment al carierei. „Calificare uşoară pentru Ostapenko în sferturi„, a titrat site-ul WTA, care a amintit că letona se află la prima calificare în sferturile de finală ale turneului din Marea Britanie.

A fost un alt meci mare pentru mine. Am jucat bine şi am servit la fel. Unele momente au fost dure pentru că ea poate fi foarte bună şi poate să nu rateze nimic, însă sunt foarte mulţumită de jocul meu de astăzi„, a declarat a cincea favorită de la Eastbourne.

Site-ul WTA a mai scris că letona n-a pierdut niciun set în această săptămână la Eastbourne şi că „Buzărnescu a avut o formă foarte bună în 2018: a ajuns în finală săptămâna trecută la Birmingham (n.r. românca a fost învinsă de fapt în semifinale de Petra Kvitova) şi a învins-o pe Ostapenko în februarie, în Qatar.

A suferit însă o accidentare la umăr care a făcut-o să solicite time-out medical la finalul primului set şi să ajungă la 24 de greşeli neforţate. Prin contrast, jucătoarea de 21 de ani a fost în formă, cu o diferenţă de +7 la raportul mingi câştigătoare – greşeli neforţate (24-17) şi a fructificat şase din cele nouă mingi de break avute„.

Citeste și:
O româncă din Londra dă de pământ cu medicii din Marea Britanie – „Dacă vă plângeți de cei din România, să veniți aici!”
Citeste și:
Crimă oribilă în Italia. Un român i-a tăiat gâtul altui român, în parcarea unui supermarket din Roma. Mihai a murit pe loc
Citeste și:
Romsilva prinsă la furat arbori în Parcul Național Domogled – Valea Cernei -

Următoarea adversară a Jelenei Ostapenko, din sferturile de finală de la Eastbourne, va fi poloneza Agnieszka Radwanska.