Ce salariu are un vânzător de la Lidl

1186

Potrivit unui anunț al retailerului, de la 1 martie, un vânzător Lidl încadrat cu salariul minim va realiza venituri medii lunare garantate de 3.061 de lei brut, în vreme ce un comisionar aflat în aceeași situație va câștiga 3.301 lei brut.

Potrivit politicii de salarizare în trepte a companiei, același vânzător va ajunge în al treilea an la un venit brut de 3.542 lei, în vreme ce un comisionar va câștiga 3.792 lei brut, scrie incont.stirileprotv.ro.

Astfel, venitul minim pentru ambele categorii profesionale crește în mod garantat în primii trei ani cu aproximativ 15%, după ce în ultimii doi ani, Lidl a dublat venitul minim brut în companie.

Veniturilor în bani și tichete valorice li se adaugă și alte beneficii printre care asigurare privată de sănătate, zile de concediu ce cresc progresiv și oportunități de dezvoltarea profesională.

Un manager de magazin poate ajunge la venituri medii lunare de 8.825 de lei brut și primește, pe lângă beneficiile amintite, mașină de serviciu, pe care o poate folosi și în interes personal.

Citeste și:
DEGRINGOLADĂ totală la Guvern! Ședință anunțată și anulată, atacuri între miniștri, întâlnire ratată cu Juncker! Dovada că Dăncilă este doar o marionetă în mâinile unui Dement!
Citeste și:
Comisarul european Phil Hogan: „Mănânci produse românești, mănânci sănătos”
Citeste și:
Mihai Tudose atac la Dragnea: 'Unii sunt trădători, vânduţi, securişti, în funcţie de cum convine sau nu cuiva'