Ce mai fac romanii prin Spania. Autoritatile au ramas socate cand au vazut ce au putut face doi romani intr-o rezervatie naturala

1329

Romanii au ajuns iar pe prima pagina a ziarelor din Spania, in calitate de eroi negativi.

După ce trei români au golit de peşte un lac din Italia, folosind cabluri electrice, alți doi români au fost prinți în flagrant la braconaj, de data asta în Spania.

Doi români au șocat autoritățile din Segrià – regiunea Catalonia – după ce au fost prinși braconând în Rezervația Naturală Utxesa din provincia Lleida, relatează www.segre.com.

Asupra celor doi români care au montat plase de pește pe o lungime de un kilometru s-au descoperit aproape 2 tone de pește din 421 de specii diferite, un adevărat record, potrivit presei.

Cei doi români sunt suspectați că fac parte dintr-o rețea de braconieri care ducea peștele la vânzare în Europa de Est și Centrală.

Citeste și:
'Nu cred că trebuie să fii la putere cu orice preț'. Ecaterina Andronescu intră la rupere după scrisoarea anti-Dragnea
Citeste și:
Un român și-a făcut propria trecere de pietoni, cu bidineaua. Ce spune Poliția
Citeste și:
Hoti cu acte! operatorii de telefonie au găsit o SMECHERIE pentru a taxa iar roamingul

În urmă cu câteva săptămâni, trei braconieri de origine română au fost reţinuţi după ce au pescuit toată noaptea în zona protejată Parco del Mincio din regiunea Mantova, Italia.

Oamenii au golit practic de peşte lacul Inferiore, în zona digului Masetti, potrivit administraţiei parcului, pescuind cu cabluri de curent.

sursa stirileprotv.ro