10 poze dezgolite care au făcut istorie pe Instagram

253075

Desigur, Instagramul e plin de nuduri și semi-nuduri de tot felul ale celebrităților, cu tot cu restricțiile de rigoare. Dar dacă le-am trece printr-o sită deasă, eliminând vulgaritățile și prostul gust, iată zece dintre pozele care ar rămâne…

Aubrey O’Day

aubrey-o-day-naked

Când artista americană a reușit să slăbească și a postat această imagine doveditoare în 2013, a făcut valuri pe planeta social media cu erotismul transmis simplu… cu o sticlă de lapte bine plasată.

Lady Gaga

lady-gaga-naked

Postatul preview-urilor din shootinguri incendiare care urmează să apară în reviste este o procedură deja bătătorită de toate vedetele. Și de fiecare dată dă rezultate… Așa s-a întâmplat și cu acest nud de cinci stele, postat de Inez Van Lamsweerde și Vinoodh Matadin, cei care au pozat-o pe artistă pentru revista V.

Rihanna

rihanna-ass

Vedeta din Barbados are multe poze hot cu care a cutremurat Instagramul, dar aceasta chiar a făcut istorie… O imagine postată de RiRi în martie 2013 pentru a-i mulțumi Miucciei Prada pentru cizmele înalte special create pentru ea. „Miuccia you RULE!!! Thank you”, a scris artista entuziasmată.

Mădălina Ghenea

madalina-ghenea-1-620x352

Am simțit nevoia să-i dăm o replică autohtonă Rihannei… Nu de alta, dar și noi avem cu ce ne lăuda. Imaginea este din timpul filmărilor pentru pelicula Youth, în care Mădălina apare alături de Michael Caine și Harvey Keitel.

Kendall Jenner

screen-shot-2015-04-30-at-9-54-45-am

Vorbim de o familie care ne-a obișnuit cu nudurile de tot felul, dar în această imagine, Kendall a făcut, de fapt, istorie în propriul clan, fiindcă le-a arătat suratelor că… se poate nud artistic cool. “Road trippin like”, a comentat amuzant Kendall, cu trimitere la mașinuța buclucașă.

Chrissy Teigen

screen-shot-2015-04-30-at-12-53-58-pm

Și această poză a făcut valuri, pentru felul în care soția lui John Legend a ales să posteze, în stilul propriu, o poză care arată multă piele, dezvăluind, în același timp, cu nonșalanță și mult umor, câte ceva din secretele frumuseții ei. „M-am gândit să spun ceva inteligent, dar una peste alta asta sunt eu dându-mă cu fond de ten pe picioare și purtând chiloți de bunică!” Da, dar chiloții aceștia sunt foarte la modă!

Adam Levine

adam-levine-naked

Se simțea nevoia și de un semi-nud masculin? Iată-l: poza cu Adam Levine, solitul de la Maroon 5, a fost postată în august 2014 de jumătatea lui, Behati Prinsloo. „Porn în stilul anilor ’70”, a comentat Behati. Iar fanii au fost extrem de amuzați de ipostaza altfel ridicolă a rockerului. Dar asta înseamnă să fii relaxat și autoironic.

Gigi Hadid

screen-shot-2015-04-30-at-10-42-19-am

Pentru ca topul să fie complet, trebuia și un nud în cuplu. Această poză cu Gigi și fostul iubit, Cody Simpson, a fost realizată de celebrul Mario Testino și face parte din fantastica serie a prosoapelor – pentru care Testino a surprins numeroase vedete purtând doar… niște prosoape.

Selena Gomez

selena-gomez-naked

Cel mai delicat nud al topului vine de la Selena Gomez… ca o zână învăluită în perdele. Sau cum ar zice Kim Kardashian: „Uh, fato, nu se înțelege nimic din poza asta…”.

Kim Kardashian

celebrity-porn-pics-naked-instagram

Că tot vorbeam de Kim, cu ea s-ar putea face un serial despre nuduri, selfie-uri etc. Dar am zis că ne păstrăm în limitele cool, iar acesta este ceea ce criticii au considerat unul dintre cele mai reușite nuduri al lui Kim, realizat pentru revista britanică GQ.